1 Temmuz 2013 Pazartesi

Master Boot Record (MBR) Windows 8

Master Boot Record (MBR) Windows 8


Bazen, tütsü un kapanma kötü Windowsului, Bir ya da sonucu kötü amaçlı yazılım enfeksiyon, MBR-aşağı sahip olduğu sistem önyükleme yetersizlik neden bozuk olabilir, ve kullanıcılar tarafından memnuniyetle hata mesajları genul BOOTMGR kayıp.
bootmgr-missing
Bu gibi durumlarda,, köklü önlem almadan önce, si anume işletim sistemini yeniden, yol açabilir önemli veri kaybı ne zaman orada yedekleme-uri onların, Kullanıcılar, Windows geri önyükleme başka bir yöntemi çağırabilirsiniz, si anume MBR en onarım (Master Boot Record).
Her ne kadar yöntemi MBR en onarım içinde Pencereler 8 benzer olduğunu Pencereler 7, kullanıcılar biraz zor nefamiliarizarii ile çünkü bulabilirsiniz meniul Windows Kurtarma din, Windows 8, bir ile interfata Modern (metro), işletim sisteminin benzer.
Için Windows Repara Master Boot Record 8 kullanıcılar ilk bir gerekir Sistem kurulum DVD sırasıyla (bir resim kurmak için yeterli değildir, bu yazılmalıdır, forma bootabila içinde, Bir DVD).
Windows cum putem Repara Master Boot Record 8?
  • girmek Kurulum DVD ondan sürücü ve bagaj bilgisayara. Gördüğünüz zaman Kurulum ekranı, Linke tıklayın Bilgisayarınızı onarın alt sol köşesinde
installation-screen
  • Sonraki ekranda seçin Sorun giderme, o zaman Gelişmiş seçenekler
troubleshoot
  • itibaren Gelişmiş seçenekler penceresini başlatmak Komut İstemi ve aşağıdaki komutları yazın:
advanced-options
Bootrec / fixmbr
Bootrec / fixboot
Bootrec / RebuildBcd
bootrec
Bir yoksa DVD de instalare, Windows 8, Bu gibi durumlarda nerede hazırlıksız önlemek için Master Boot Record bozulursa, Bir oluşturulması tavsiye Kurtarma Sürücü, Bu daha sonra MBR en onarmak için kullanabileceğiniz. Oluşturmak için Kurtarma Sürücü, Bir bağlantı USB Flash Bellek Bilgisayar (Eğer silinir üzerinde önemli bir veri olduğundan emin olun), açık Çalıştırmak (Windows R) si tastatur RecoveryDrive.exe sonra izin Girmek.
recovery-drive
Ne zaman fereastra de kurtarma görüntülenir, tıklayın Sonraki, sürücü seçin (USB Flash Bellek-ül) Tıkladığınız tekrar bir kurtarma sürücüsü olarak kullanmak ve vermek istiyorum Sonraki, o zaman Oluşturmak.
select-drive
USB stick tüm sonra biçimlendirilir kamu hizmetleri sen dosya gereken Sistem kurtarma Bu kopyalanır.
create-recovery-drive
Başarı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder